A La Carte

Bij Restaurant Ratatouille staat beleving centraal.
Met onze Mediterraanse keuken bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze.

Petit entrèe

Huitres du jour

dagprijs

Huitres Rockefeller 6pcs

Gegratineerde Ierse oester, broodkruim, Parmezaan en dragon

17,50

Pata Negra

80 gram dungesneden Iberico ham

16,00

Huitres MediterrAsian 6pcs

Gestoomde Ierse oester, hoisin en knoflook

17,50

Petit entrèe

Combinatie van Pata Negra en Fines de Premier

14,25

Huitres Fines de Premier 6pcs

Toegankelijke Ierse oester, nr. 2

14,85

Huitres dégustation 8pcs

Wandeling door de oesterkaart

23,50

Voorgerechten

Dungesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat

10,50

Dun gesneden ossenhaas met Amsterdams Kesbeke garnituur en ganzenlever

11,50

6,50

12,50

Proeverij van diverse Mediterranen gerechtjes

14,50

Gemarineerde garnalen in een sissende knoflook-/peper olie

9,50

Geitenkaas

Gebakken geitenkaas met gekarameliseerde appel, gegrilde Provençaalse groenten en parelcouscous

10,50

Combinatie van Noordzeekrab met coquille, schelpjes en frisse mango

11,50

 

Soepen

Romige soep van verse knoflook en croutons

5,50

Gazpacho Andaluz

Koude soep uit Andalusië met rauwe groenten en kruiden

5,50

Franse groentesoep

Vers getrokken groenten bouillon met zomers garnituur en pistou

7,50

Hoofdgerechten

Van het land

Ossenhaas van graan gevoerd Black Angus rund met rode wijnsaus (met ganzenleverkrullen +4,50 of gebakken ganzenlever +6,50)

25,50

Poussin

Piepkuiken in zijn geheel gegaard met gepofte tomaat, salsa verde

20,50

Iberico

Gegrilde rack van het Iberisch varken, Franse kikkerbilletjes met een zachte mosterdsaus

21,50

Surf en turf

Gegrilde runderentrecôte met langoustine en beurre noisette

22,50

Uit de zee

Pieterman

Gebakken filet van pieterman met pijlstaart inktvis, grof zeezout en saffraan aioli

21,50

Plateau Versailles

Franse vissersschotel met diverse visfilets, schaal en schelpdieren

22,50

Tonijn

Kort geschroeide tonijnfilet geserveerd met romige paella en antiboise

21,50

Zeebaars en coquille

Filet van zeebaars met gebakken coquilles, gepofte tomaat, kappertjes en kruidenolie

21,50

Vegetarisch

Quiche

Hartige quiche op basis van room, spinazie, geitenkaas en zongedroogde tomaat

16,50

Paella

Klassieke vegetarische schotel uit Spanje met verse groenten

16,50

Nagerechten

Op Ratatouilles wijze geserveerd met parfait en warme chocoladesaus

7,50

Lemon curd

Zachte crème van limone, ijs van citrus en
Bastogne

6,50

Coupe Ratatouille

Combinatie van sorbetijs, zomer
fruit en aardbeien coulis

6,50

Romanoff

Luchtige room van Hollandse aardbeien, vanilleroomijs en Vodka

7,50

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas

9,50

Cafés

Geselecteerd likeur

5,95

Café Irlandais

Jameson Irish Whiskey

5,95

Café Français

Grand Marnier Rouge

5,95

Café Italien

Disaronno Amaretto

5,95

Café Espagnol

Licor 43

5,95

Café D.O.M.

Dom Benedictine

5,95