A La Carte

Bij Restaurant Ratatouille staat beleving centraal.
Met onze Mediterraanse keuken bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze.

Petit entrèe

Huitres du jour

dagprijs

Huitres Rockefeller 6pcs

Gegratineerde Ierse oester, broodkruim, Parmezaan en dragon

17,50

Pata Negra

80 gram dungesneden Iberico ham

16,00

Huitres MediterrAsian 6pcs

Gestoomde Ierse oester, hoisin en knoflook

17,50

Petit entrèe

Combinatie van Pata Negra en Fines de Premier

14,25

Huitres Fines de Premier 6pcs

Toegankelijke Ierse oester, nr. 2

14,85

Huitres dégustation 8pcs

Wandeling door de oesterkaart

23,50

Voorgerechten

Dungesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat

10,50

Combinatie van gegrilde groene asperges met Pata Negra en eendenleverkrullen (kan ook vega)

10,75

6,50

12,50

Proeverij van diverse Mediterranen gerechtjes

14,50

Gemarineerde garnalen in een sissende knoflook-/peper olie

9,50

Zeebaars en couscous

Frisse tartaar van rauwe zeebaars met couscous, vadouvan en citrus

11,50

Gekonfijte eendenbout met mousse van eendenlever, sherry dressing en brioche

11,75

Soepen

Verse soep van trostomaten en zure room

5,50

Lenteminestrone

Krachtige bouillon met voorjaarsgroenten

5,50

Saffraan crème soep

Romige soep van saffraan met rivierkreeftjes

7,50

Hoofdgerechten

Van het land

Ossenhaas van graan gevoerd Black Angus rund met rode wijnsaus (met ganzenleverkrullen +4,50 of gebakken ganzenlever +6,50)

25,50

Duo van lam

Combinatie van Nieuw-Zeelands lamsrack met lamsstoof, groene asperges en jus van Provençaalse kruiden

23,50

Eend

Gebakken eendenborst met coquilles uit de Boulogne-Sur-Mer, ganzenleverkrullen

22,50

Presa Iberico

Gegrilde presa van het Iberico varken geserveerd met gekarameliseerde appel en Calvados

22,50

Uit de zee

Zeewolf

Gebakken zeewolffilet met langoustines, bladspinazie en wittewijnsaus

22,50

Plateau Versailles

Franse vissersschotel met diverse visfilets, schaal en schelpdieren

22,50

Zeebaars à la Provençal

Op Provencaalse wijze gebakken, geheel op graat met gepofte knoflook en kappertjes

21,50

Roodbaars en coquille

Gebakken roodbaarsfilet met coquilles geserveerd met saffraan risotto

22,50

Vegetarisch

Spaghettini aglio e olio

Dunne spaghettini op Italiaanse wijze met knoflook-/peperolie, Parmezaan en rucola

16,50

Ratatouille

Klassiek gestoofd groenten pannetje uit de Provence

16,50

Nagerechten

Op Ratatouilles wijze geserveerd met parfait en warme chocoladesaus

7,50

Printemps

Vacherin van vanilleroom-ijs, meringue en lentefruit

6,50

Crêpe suzette

Flinterdun gebakken flensjes met Grand Marnier en sinaasappel

6,50

Profiteroles

Parijse soesjes gevuld met aardbeienroom en chocolade

7,50

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas

9,50

Cafés

Geselecteerd likeur

5,95

Café Irlandais

Jameson Irish Whiskey

5,95

Café Français

Grand Marnier Rouge

5,95

Café Italien

Disaronno Amaretto

5,95

Café Espagnol

Licor 43

5,95

Café D.O.M.

Dom Benedictine

5,95