A La Carte

Bij Restaurant Ratatouille staat beleving centraal.
Met onze Mediterraanse keuken bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze.

Petit entrèe

Huitres du jour

dagprijs

Huitres Rockefeller 6pcs

Gegratineerde Ierse oester, broodkruim, Parmezaan en dragon

17,50

Pata Negra

80 gram dungesneden Iberico ham

16,00

Huitres MediterrAsian 6pcs

Gestoomde Ierse oester, hoisin en knoflook

17,50

Petit entrèe

Combinatie van Pata Negra en Manchego Semi Curado

15,50

Huitres Fine Clair 6pcs

Toegankelijke Franse oester, nr. 3

16,50

Huitres dégustation 8pcs

Wandeling door de oesterkaart

24,50

Voorgerechten

Dungesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat

10,50

6,50

Combinatie van warme schaal-/ en schelpdieren, pijlstaartinktvis en kreeftenschuim

15,50

12,50

Proeverij van diverse Mediterranen gerechtjes

14,50

Gemarineerde garnalen in een sissende knoflook-/peper olie

9,50

Val Dieu

Gebakken kaas van Abdij Val Dieu, groentes in tempura met grof zeezout en romesco

10,50

Franse eendenlever-paté met uienmarinade, warm suikerbrood en sinaasappel

17,50

Soepen

Romige soep van verse knoflook en croutons

5,50

Soupe à l’oignon

Stevige soep van uien met Gruyère

5,50

Tomatensoep

Soep van trostomaten met basilicum en room

5,50

Hoofdgerechten

Van het land

Ossenhaas van graan gevoerd Black Angus rund met rode wijnsaus (met ganzenleverkrullen +4,50 of gebakken ganzenlever +6,50)

25,50

Eendenborst

Gebakken eendenborst met uienconfituur, ganzenlever krullen en saus van sinaasappel en kaneel

21,50

Sukade

Gesplitste sukade van kalf met paddenstoelen-risotto en kaas uit Auvergne

21,50

Hert

Gebakken medaillon van hert geserveerd met schorseneren, stoofpeer en jeneverbessen jus

23,50

Uit de zee

Zeewolf

Filet van zeewolf geserveerd ”en papillot” met kokkels en pistou

21,50

Mer de l’atlantique

Franse vissersschotel met diverse visfilets, schaal en schelpdieren

22,50

Roodbaars Saint-Jacques

Gebakken filet van roodbaars met coquilles en choronsaus, linguine

22,50

Dorade Provencal

Combinatie van dorade filet met langoustine, pijlstaartinktvis en aioli

22,50

Les Spécialités

Geheel op graat gebakken tarbot, gebrande boter enkappertjes

34,50

Entrecôte Rangers Valley 300 gram

Gegrilde entrecôte van RangersValley uit Australië, geserveerd met saus naar keuze

49,50

Vegetarisch

Lasagne

Klassieke vegetarische lasagne met herfstgroenten en paddenstoelen

16,50

Sauté de légumes

Gebakken groenten in een pittige knoflook-/peper olie, rucola en Parmazaanse kaas

16,50

Nagerechten

Op Ratatouilles wijze geserveerd met parfait en warme chocoladesaus

7,50

Crème caramel

Klassieke Franse crème geserveerd met parfait en slagroom

6,50

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas

9,50

Stevige ganache met rozemarijn en grof zeezout, hangop van vanille

7,50

Dulce de leche

Vacherin van brownie, dulce de leche en meringue met vanille roomijs

6,50

Cafés

Geselecteerd likeur

5,95

Café Irlandais

Jameson Irish Whiskey

5,95

Café Français

Grand Marnier Rouge

5,95

Café Italien

Disaronno Amaretto

5,95

Café Espagnol

Licor 43

5,95

Café D.O.M.

Dom Benedictine

5,95