A La Carte

Bij Restaurant Ratatouille staat beleving centraal.
Met onze Mediterraanse keuken bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze.

Petit entrèe

Huitres du jour

dagprijs

Huitres Fine Clair 6pcs

Toegangkelijke Franse oester, nr. 3

16,50

Huitres dégustation 8pcs

Wandeling door de oesterkaart

24,50

Huitres Rockefeller 6pcs

Gegratineerde Franse oester, broodkruim, Parmezaan en dragon

17,50

Pata Negra

80 gram dungesneden Iberico ham

16,00

Huitres MediterrAsian 6pcs

Gestoomde Franse oester, hoisin, knoflook

17,50

Tablero Español

Entrée met Pata Negra, Manchego en eendenlevermousse

16,50

Escargots

Zes wijngaardslakken met kruidenboter en knoflook (12 stuks 11,50)

6,50

Croquette de crevettes 6pcs

Garnalenkroketjes met remoulade

16,50

Voorgerechten

Dungesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat

10,50

11,50

[/vc_row_inner]

Gemarineerde garnalen in een sissende knoflook-/peper olie met
brood en aioli

9,50

14,50

[/vc_row_inner]

Combinatie van rode bieten, geitenkaas en gekarameliseerde appel

9,50

Op de plancha gebakken langoustines met Pata Negra, limoen en ansjovis

12,50

Paté foie de canard

Franse eendenlever paté met uienmarmelade, mousse en brioche

17,50

Klassieke vissoep uit het zuiden van Frankrijk met rouille

12,50

Soepen

Romige soep van bospaddenstoelen met truffel

5,50

Uiensoep

Stevige soep van uien met Gruyère

5,50

Ossenstaart bouillon

Krachtige bouillon getrokken van ossenstaart met Madeira

5,50

Hoofdgerechten

Van het land

Ossenhaas van graan gevoerd Black Angus rund met pepersaus (met ganzenleverkrullen +4,50 of gebakken ganzenlever +6,50)

25,50

Iberico presa

Gegrilde presa van het Iberisch varken, knoflook champignons
en vijgenchutney

22,50

Hoen ‘la Rochelle’

Gebakken hoenfilet geserveerd met Pata Negra, ganzenleverkrullen
en rode wijnsaus

21,50

Ribeye

Zuid-Amerikaanse runderribeye met wilde gamba’s, bearnaise en
blauwschimmel

22,50

Uit de zee

Dorade Royal

Dorade geheel op graat geserveerd met jonge spinazie, ansjovis en pistou

20,50

Plateau Versailles

Franse vissersschotel met diverse visfilets, schaal en schelpdieren

22,50

Zeewolf

Gebakken filet van zeewolf, gratiné van Rockefeller, paddenstoelen en boter

21,50

Kabeljauw Saint-Jacques

Combinatie van kabeljauwfilet met coquilles, saus van pastinaak

22,50

Les Spécialités

Geheel op graat gebakken tarbot, gebrande boter en kappertjes

34,50

Entrecôte Rangers Valley 300 gram

Gegrilde entreco^te van RangersValley uit Australie¨, geserveerd met saus naar keuze

39,50

Vegetarisch

Val Dieu

Gebakken kaas van de Abdij Val Dieu, seizoens groenten en veenbessen

16,50

Couscous à la Marocaine

Winterse couscous met eekhoorntjesbrood, rucola en ricotta

16,50

Nagerechten

Warm custard taartje uit Portugal geserveerd met kaneelijs

6,50

Dame blanche

Op Ratatouilles wijze geserveerd met parfait en warme vanille saus

7,50

Mille feuille

Typisch Frans gebakje met karamelsaus, parfait en appel

8,50

Tartelette met romige cheesecake, Bastogne, bramen en meringue

7,50

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas

9,50

Cafés

Geselecteerd likeur

5,95

Café Irlandais

Jameson Irish Whiskey

5,95

Café Français

Grand Marnier Rouge

5,95

Café Italien

Disaronno Amaretto

5,95

Café Espagnol

Licor 43

5,95