A La Carte

Bij Restaurant Ratatouille staat beleving centraal.
Met onze Mediterraanse keuken bereiden wij de klassiekers uit Frankrijk onder pure ambachtelijke wijze.

Voorgerechten

Dungesneden rundermuis met truffelmayonaise, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, rucola en zongedroogde tomaat

10,50

Tartaar van ossenhaas, Amsterdams zuur, eidooier en truffelmayonaise

10,50

6,50

12,50

Proeverij van diverse Mediterranen gerechtjes

14,50

Gebakken bloedworst met kort geschroeide coquilles uit de Boulogne sur Mer

12,50

Salade légumes

Frisse salade van gegrilde groenten, walnoten, vijg en preiselbeeren

9,50

Combinatie van eendenrilette, gerookte eend en eendenlever met brioche

11,75

Petit entrèe

Huitres du jour

dagprijs

Huitres Rockefeller 6pcs

Gegratineerde Ierse oester, broodkruim, Parmezaan en dragon

17,50

Pata Negra

80 gram dungesneden Iberico ham

16,00

Huitres MediterrAsian 6pcs

Gestoomde Ierse oester, hoisin en knoflook

17,50

Petit entrèe

Combinatie van Pata Negra en Fines de Premier

14,25

Huitres Fines de Premier 6pcs

Toegankelijke Ierse oester, nr. 2

14,85

Huitres dégustation 8pcs

Wandeling door de oesterkaart

23,50

Soepen

Verse soep van trostomaten en zure room

5,50

Franse uiensoep

Stevige Franse uiensoep met stokbrood en gruyèrekaas

5,50

Pastinaaksoep

Romige soep van pastinaak met gekookte ham

5,50

Hoofdgerechten

Van het land

Ossenhaas van graan gevoerd Black Angus rund met rode wijnsaus (met ganzenleverkrullen +4,50 of gebakken ganzenlever +6,50)

25,50

Eend

Combinatie van gekonfijte eendenbout, gebakken eendenborst en sinaasappelkaneelsaus

22,50

Runder entrecôte

Zuid-Amerikaanse runder entrecôte, brie de meaux en truffeljus

22,50

Cochon

Gegrilde presa van het Iberico varken geserveerd met pulled pork

23,50

Uit de zee

Zeewolf

Gebakken zeewolffilet met kikkerbillen, pittige romesco

22,50

Plateau Versailles

Franse vissersschotel met diverse visfilets, schaal en schelpdieren

22,50

Roodbaars

Gebakken filet van roodbaars gekarameliseerd met appelstroop, saus van Riesling

21,50

Dorade aglio e olio

Dorade filet geserveerd met spaghettini, rucola en Parmazaan

20,50

Vegetarisch

Risotto

Romige paddenstoelen risotto met courgette en Parmezaan

16,50

Quiche

Hartige taart gebakken in de oven met winterse groenten

16,50

Nagerechten

Gekarameliseerde appel met karamel, stoofpeer en ijs van kaneel

8,50

Dame blanche

Op Ratatouilles wijze geserveerd met parfait en warme chocoladesaus

7,50

Vacherin

Combinatie van vanille ijs, meringue en stroopwafel

6,50

Macaron

Luchtig koekje gevuld met een zachte ganache van pure chocolade

8,50

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas

9,50

Cafés

Geselecteerd likeur

5,95

Café Irlandais

Jameson Irish Whiskey

5,95

Café Français

Grand Marnier Rouge

5,95

Café Italien

Disaronno Amaretto

5,95

Café Espagnol

Licor 43

5,95

Café D.O.M.

Dom Benedictine

5,95