Menu Girasol € 24,50

Voorgerechten

Stevige Franse uiensoep met stokbrood en gruyèrekaas

Chipirones

Frisse wintersalade met krokante chipirones, feta en romesco

Grenouilles

Gesmoorde kikkerbillen in olie, pittige champignons en brood

Pastrami

Gerookt en gepekeld rundvlees, cornichons, chioggia biet en truffelschuim

Hoofdgerechten

 

Steak grillé

Gegrilde biefstuk van het Hereford rund, saus van five spices

Kabeljauw

Gebakken kabeljauwfilet met chorizo, salsa verde

Gelderse hoen

Hoen suprême geserveerd met een saus van salie en uitgebakken proscuitto

Zalm

Gebakken filet van zalm, kokkels en een saus van saffraan

Nagerechten

 

Speculaas

Parfait van speculaas met eiwitschuim en atsina cress

Chocolade

Luchtige mousse van pure chocolade en vanille-ijs

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas