Menu Girasol € 24,50

Voorgerechten

Stevige soep van uien met Gruyère

Salade Auvergne

Frisse salade met peer en krokante Serranoham, kaas uit Auvergne

Pollo y gamba Mediterrané

Gamba’s en kippendijen in een licht pikante Mediterranen saus gebakken geserveerd met brood

Plateau charcutterie

Diverse vleeswaren, rilette van eend en brioche

Hoofdgerechten

Steak grillé

Gegrilde biefstuk van het Hereford rund, beurre de Ratatouille

Noorse zalm

Op Provençaalse wijze bereide zalmfilet à la nicoise

Boudin

Duo van gegrild Iberisch varken met gebakken bloedworst, saus van Calvados

Kabeljauw ”saison”

Gebakken kabeljauwfilet geserveerd met blanke truffelsaus en bosui

Nagerechten

Chocolade

Luchtige mousse van pure chocolade met slagroom en vanille

Semifreddo

Klassieker uit Italië, gemaakt van blauwe bessen

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas