Menu Girasol € 24,50

Voorgerechten

Krachtige bouillon met voorjaarsgroenten

Escargots de Bourgogne

9 wijngaardslakken gesmoord in een pittige olie met chorizo

Tartare de saumon

Combinatie van zalmtartaar met aardappel concassé, mierikswortel en dille

Salade le Sud

Frisse lente salade met een mousse van ham en structuren van meloen

Hoofdgerechten

Steak grillé

Gegrilde biefstuk van het Hereford rund, saus van Jack Daniel’s

Zarzuela a la Catalana

Klassieke visstoof uit Spanje geserveerd met aioli en stokbrood

Cochon

Duo van varken met gegrilde varkenshaas en pulled pork

Zalm

Gebakken filet van zalm, saus van tuinkruiden en pistou

Nagerechten

Panna Cota

Gekookte room met ananas en vanille, gelei van lavendel

Yoghurt

Parfait van yoghurt, roodfruit en slagroom

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas