Menu Girasol € 24,50

Voorgerechten

Vers getrokken groenten bouillon met zomers garnituur en pistou

Kalf en makreel

Fijn gesneden tartaar van kalfsmuis met makreel en limoenmayonaise

Kikkerbillen

Gesmoorde kikkerbillen in een romige saus met tuinkruiden

Caprese

Frisse salade van buffel mozzarella met tomaat, basilicum en antiboise

Hoofdgerechten

Bavette

Gegrilde runder Flanksteak met chimichurri

Hoen Provencal

Op Provençaalse wijze bereid met gamba’s, venkel, olijfjes en rucola

Canard à l’orange

Franse klassieker met gebakken eend en sinaasappelsaus

Mer du Nor

Duo van sliptong en scholfilet met remoulade en citrus

Nagerechten

Limoncello

Luchtige parfait van huisgemaakte Limoncello

Crème Ratatouille

Crème brûlée van vanille met framboos, gelei van rood fruit

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas