Menu Girasol € 24,50

Voorgerechten

Romige soep van bospaddenstoelen met truffel

Schotse zalm

Dun gesneden en huisgerookte Schotse zalm, rode ui en kappertjes met avocado olie

Salade Toulouse

Winterse salade van gerookte eendenborst met rillette en sherry dressing

Cocotte

Pannetje met gebakken kikkerbillen en chorizo in kruidenboter

Hoofdgerechten

Steak “sauce truffes”

Gegrilde biefstuk van het Hereford rund, brie de meaux en truffel

Zeebaars

Op Provençaalse wijze bereide zeebaars met gebrande boter, kappers en ui

Cerises de Provence

Gebakken eend met saus van kersen uit de Provance

Casserole

Vispotje uit het westen van Frankrijk met diverse vissoorten en brood

Nagerechten

Poire compotée

Parfait van stoofpeertjes met chocoladesaus en stroopwafel

Tiramisu

Luchtige tiramisu van mascarpone met Amaretto

Fromages

Selectie van diverse soorten kaas